קציצות עוף של עינת
קציצות עוף של עינת
רכיבים:
לקציצות:
1/2 קילו עוף טחון
1 בצל גדול
1 תפ״א גדול
1 קישוא גדול או 2 קטנים (אפשר להוסיף גם גזר אם רוצים)
1 ביצה
3 כפות קוואקר
2 כפות פירורי לחם
מלח פלפל
לרוטב:
2 כפות שמן
4 עגבניות
1 רסק עגבניות
1 בצל
2 שיני שום
2.5 כוסות מים רותחים
מלח
1/2 קילו עוף טחון
1 בצל גדול
1 תפ״א גדול
1 קישוא גדול או 2 קטנים (אפשר להוסיף גם גזר אם רוצים)
1 ביצה
3 כפות קוואקר
2 כפות פירורי לחם
מלח פלפל
לרוטב:
2 כפות שמן
4 עגבניות
1 רסק עגבניות
1 בצל
2 שיני שום
2.5 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל
אופן הכנה:
מתחילים עם הרוטב:
מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים שום קצוץ
מוסיפים עגבניות חתוכות , מטגנים 2-4 דקות
מוסיפים רסק , מלח פלפל ומערבבים.
מוסיפים את המים הרותחים שהכל יבעבע, ואז מנמיכים את האש
בקערה:
מערבבים עוף טחון, לתוכו מגרדים בפומפייה או במעבד מזון את הירקות, מוסיפים את הביצה, הקווקאר , פירורי הלחם והתבלינים
מגבירים שוב את האש, שהרוטב יבעבע, ולתוכו יוצקים קציצות .מכסים את הסוטאז׳
מבשלים 10 דקות על אש גבוהה ועוד 20 דקות על אש נמוכה יותר.
הכינו מראש והקפיאו לפי מנות וכך כשתרצו תהיה ארוחה שווה וטעימה ברגע! עינת מכינה את הקציצות בסוטאז׳- מחבת גדולה ועמוקה.
מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים שום קצוץ
מוסיפים עגבניות חתוכות , מטגנים 2-4 דקות
מוסיפים רסק , מלח פלפל ומערבבים.
מוסיפים את המים הרותחים שהכל יבעבע, ואז מנמיכים את האש
בקערה:
מערבבים עוף טחון, לתוכו מגרדים בפומפייה או במעבד מזון את הירקות, מוסיפים את הביצה, הקווקאר , פירורי הלחם והתבלינים
מגבירים שוב את האש, שהרוטב יבעבע, ולתוכו יוצקים קציצות .מכסים את הסוטאז׳
מבשלים 10 דקות על אש גבוהה ועוד 20 דקות על אש נמוכה יותר.
הכינו מראש והקפיאו לפי מנות וכך כשתרצו תהיה ארוחה שווה וטעימה ברגע! עינת מכינה את הקציצות בסוטאז׳- מחבת גדולה ועמוקה.
איך נתייחס:
כח הכמות במתכון 27 מנות חלבון ואפשר להתייחס כחלבון ופחמימה יחד.
